Menu Sluiten

Over

Traas en Ovaa is in februari 1966 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig en dynamisch aannemingsbedrijf gericht op de grond-, weg- en waterbouw. Vroeger lag het accent vooral op bestratingen en riolering, tegenwoordig wordt een veelzijdig pakket van diensten met vele specialismen aangeboden.

Traas en Ovaa werkt voor bedrijven, instellingen, overheden en particulieren.

Veel aandacht wordt besteed aan de communicatie met de opdrachtgever, waardoor in combinatie met vakmanschap, een kwalitatief hoogwaardig product wordt geleverd.

Traas en Ovaa zit sinds begin 2012 in de organisatie van het project Duurzaam Diekendamme. Duurzaam Diekendamme is een initiatief van het Bedrijvennetwerk Duurzaam Borsele en het Zeeuws Klimaatfonds. Het bedrijvennetwerk bestaat uit een aantal in de gemeente Borsele gevestigde en actieve bedrijven die vanuit hun MVO-beleid (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) een bijdrage willen leveren aan een duurzame en sociaal actieve lokale samenleving.

Duurzaam Diekendamme | Traas & Ovaa Infra‘Diekendamme’ is geen bestaand dorp. Diekendamme staat symbool voor het meest duurzame dorp in de gemeente Borsele. De inzet is om in Borsele één van de meest duurzame dorpen van Nederland te ontwikkelen. Het project ‘Duurzaam Diekendamme’ is een wedstrijd, waarbij het dorp dat het beste plan maakt om het eigen dorp ‘duurzaam’ te maken € 50.000 (en meer) ontvangt. Alle 15 dorpen in de gemeente kunnen er aan mee doen. De prijs wordt eind 2012 uitgereikt.

 

 

Traas en Ovaa is in het bezit van het VeiligheidsCertificaat Aannemingsbedrijven (VCA**), dit betekent dat gericht rekening wordt gehouden met veiligheid, gezondheid, veiligheid en milieu.

Verder zijn we lid van Bouwend Nederland. Tot slot zijn we een erkend leerbedrijf voor het opleiden van leerlingen.